3 Kasım 2015 Salı

Milyoner Girişimcilerin 7 Davranışı

Milyoner Olmak tesadüf değildir. Bu nadir feat gerçekleştirmek için işletme sahipleri yıllardır sürer. Birçok kişi bu başarılı bireyler bakmak ve onlar şanslı ya da zenginlik içine doğmuş olmalı varsayıyorum. Ama gerçekte, bu genellikle çok gerçeği olduğunu. Milyoner Olmak çalışmalarını odak ve üretken alışkanlıkları sürmektedir.

Milyoner girişimci davranışlarını incelenmesi ve taklit disiplin ve bir sonraki seviyeye girişimcileri mancınık alışkanlıkları geliştirmelerine yardımcı olabilir. Bunu göz önüne aldığımızda, burada öğrenebilirler milyoner girişimci yedi davranışlar:

1. Erken başlayın.
Eğer e-posta onlarca yanıt ve diğer insanların sizin için önceliklerini belirlemek izin gününüzü acele musunuz? Böyle Peter Shankman, Haro ve Geek Fabrikası kurucusu, başarılı girişimciler, erken kalkanlar vardır. Onun rakipleri bile ilk kahvenizi yudumlarken öncesi tüm - Shankman ağ ve yapı ilişkileri önce egzersiz için izin 4:30 her sabah kalkar.

İlgili: 5 Things milyonerler En İnsanlar Do not Do That

2. Sürekli öğrenin.
Kendi sektörlerinde uydurmak milyoner girişimciler için önemlidir, ama çok düzenli olarak zihniyet ve dünya görüşünü genişletiyor. Multi dolar NetCom Öğrenme çalışan Russell Sarder, her gün okumak için zaman yapar. Hatta iş haftasında, bir veya iki saat okur. Sürekli öğrenerek, onun işini tanımlanmasına yardımcı eserinde yeni bakış açıları getirmek mümkün değil.

3. bir bütçe yapın ve ona sopa.
Gibi sesler unexciting olarak, hem iş bütçeleme ve kişisel hayatın bir milyoner olma esastır. Kitabın Milyoner Next Door, yazarlar Thomas Stanley ve William Danko self-made milyonerler özenle banka hesaplarının alçalması eğiliminde olduğunu keşfetti. Ne olursa olsun onlar olmak nasıl zengin, bu davranış değişmez - onlar varlıklı kalmak neden olduğu.

4. sıkı çalışmaya korkmayın.
Nedeni şemaları hiçbir şey için bir şey almak için çok cazip olmasıdır kadar popüler "zengin hızlı olsun". Değil milyoner girişimciler için. Gary Vaynerchuk ilgili insanların odaklanma konusunda yaptığı komik rant bu çok açık hale getiren "pasif gelir." O kimse ciddi çalışmaları koymadan gerçekten zengin alır dikkat çekiyor.

İlgili: Genç Milyonerler tarafından paylaşılan 6 Nitelikler

5. net hedefler olun.
Milyoner girişimciler doğru çalışıyoruz tam olarak biliyorum. Onlar hayallerini bağlı net zaman çizelgeleri var. Onlar önümüzdeki dört hafta, önümüzdeki altı ay ve önümüzdeki beş yıl içinde ne yapmak istediğinizi biliyorum. Çalışmalar, hedeflerinize yazma açık eylem adımları yapma ve destekçileri ile bu hedeflere paylaşan bu yüzde 78 daha büyük olasılıkla sadece düşünmeye daha hedefe ulaşmak edeceğiz yapar olduğunu göstermektedir.

6. başarısız istekli olun.
Başarısızlık korkmamak milyoner olmaktan geri tutmak için gidiyor. Değil, kendi girişimler konusundaki nihai kararı - onlar başarısızlık bir öğrenme sürecidir olduğunu fark çünkü Başarılı girişimciler, kendi konfor bölgeleri dışında adım ve yeni risk almaya korkmuyoruz. Milyoner girişimci Farrah Gri Siyah Enterprise ile bir röportajda başarısızlığı depersonalizing önemi tartışıldı.

7. zaman çıkar.
Durdurma herhangi girişimci için zor, ancak birçok milyonerler önemini anlamışlardır. Arianna Huffington o geri dönüp o prizden şarj ve periyodik kendini yenileyerek taahhüt eğer onu performansı aslında artıracak onun küçük kendini söyleyebilirdi diler itiraf ediyor. Dinlenmek için zaman ayırdığınız yeni yaratıcı fikirler zenginliği artırmak yardımcı ön plana, gelmek için izin verir.

Zor çalışma ve niyet meselesi - Milyoner Olmak şans ya da kalıtım yoluyla olur şey değildir. Bu girişimcilerin alışkanlıkları kucaklayın ve onların izinden için kendi alışkanlıkları geliştirin.

Bu davranışlardan biri bugün uygulamak hangi? Aşağıya bir yorum bırakarak kendisine bir taahhüt olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder