9 Kasım 2015 Pazartesi

UPAQUA “AQUA CYCLING” MERKEZİ BAYİLİK!

Avrupa’nın yeni spor trendi “Aqua Cycling” Türkiye’de UPAQUA ile yepyeni bir konseptle buluşuyor. Suda pedal çevirerek gerçekleştirilen Aqua Cycling, UPAQUA markası ile Türkiye’de farklı yatırım kanalları arayan yeni girişimcilere sunuluyor.
Türkiye’de ilk şubesini İstanbul’da açan UPAQUA, suya yatırım yapanı kazandırıyor… Bütün uluslararası araştırmalar ve piyasa öngörüleri sağlık, spor ve güzellik sektörünü gelecek yılların en karlı ve gelişime açık sektörü olarak gösteriyor.
Günümüzde sağlık ve sporun içiçe geçtiği, kolayca fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olmanın yeni tanımı artık UPAQUA ile şekilleniyor. Türkiye’de bir ilk olan ve suda pedal çevirerek gerçekleştirilen spor konsepti ile Türk sporseverleri tanıştıran UPAQUA, dünyaca ünlü yıldızların formda kalma sırlarından biri olan bu yeni trendin bir parçası olmak isteyen yatırımcıları bekliyor. İnovasyon ödüllü Fransız Spabike cihazlarının

Türkiye distribütörü ABL Spor, Upaqua Aqua

Cycling Merkezlerini ilk kez Türkiye’ye getirerek girişimcilere yeni bir konsept ABL Spor ve UPAQUA Genel Müdürü Aytekin Yılmaz, Fransa’dan Türkiye’ye taşıdığı konsept ile ilgili şunları ifade etti; “Türkiye spor ve güzellik sektörü, Aqua Cycling aktivitesini ABL Spor ile tanımaya başladı. Aqua Cycling yatırım için İstanbul’da büyük ve henüz girilmemiş bir pazar. İstanbul’da açılacak olan merkezlerin konumlarını belirli kriterlere göre belirliyoruz. Mevcut bölgenin fiziki ve
nüfus büyüklüğüne göre merkez sayısını tespit ediyoruz. Bu da yatırımcımıza ciddi bir rekabet avantajı sağlıyor. Yurt dışında özellikle Avrupa’da bulunmuş kişiler bu sporu yakından tanıyorlar. Amacımız özellikle Avrupa’da çok yaygın olan bu sporu Türkiye pazarında da tanıtmak ve Bireysel Aqua Cycling Merkezlerimizi hızlı bir şekilde arttırarak 2015 yılı sonunda şube sayımızı 15’e çıkarmak” dedi.

İlk 10 franchise işletmesinden isim hakkı alınmıyor…

Upaqua, spor ve güzellik sektöründe farklı bir kanala yatırım yapmak isteyen ilk 10 franchise işletmesinden isim hakkı bedeli ödememe fırsatı sunarak, yatırımcılarını bu yeni sisteme kolayca dahil ediyor. Yatırımcıya analiz yapılmış lokasyon ve Türkiye’de ilk olma avantajını birlikte sunuyor.

Marka ilk 10 franchise işletmesinden isim hakkı almıyor.

Avrupa’da birçok seçkin otel, spa ve güzellik merkezlerinin etkinlik programlarında yer alan ve başarısı kanıtlanmış bu sistem, kolay ve etkin işletme imkanı, uygun yatırım maliyeti ve yıllık %40 net kazanç sağlayarak küçük m2’li bir işletme avantajıyla, yatırımcılarına kısa sürede geri dönüş sağlıyor. Franchise sistemlerinin birbirine çok benzediği ve sektör içerisinde bu benzerliklerin çok fazla rekabet etme ortamı yaratması sebebiyle, UPAQUA, yatırımın küçüklüğü ve geri dönüş süresinin kısalığı ile yatırımcı adayların kısa sürede ilgisini çekmiş, İstanbul’da 3 lokasyon için ön protokollerini imzalamıştır. UPAQUA, minimum yatırım, maksimum geri dönüş ile diğer franchise sistemlerinden ayrılmaktadır.
UPAQUA’yı diğer franchise yatırım kalemlerinden farklı kılan işletme özellikleri;
• Avrupa’nın başarısı kanıtlanmış, büyümeye hızla devam eden, spa ve sporu birleştiren en yeni egzersiz konsepti, •
• Türkiye de bir ilk.
• Aynı sektörler içerisinde sıkışıp kalmış franchise sistemi için yeni bir yatırım aracı.
• Hem indoor hem de outdoor lokasyonlarda uygulanabilir (spor klüpleri, iş merkezleri, cadde ve kapalı site uygulamaları gibi)
100.000.-EURO gibi düşük yatırım maliyeti.
• 80m2 den başlayan şubeler, kaliteli, etkin ve kolay yönetilebilir bir işletme olanağı.
• Net %40 kârlılık ile 12 aylık kısa bir sürede yatırım geri dönüşü.
• Müşterilerine sağlık, keyif ve farklılık sunması.
• %100 müşteri memnuniyeti.
• Yatırımcıya büyüme sınırı koymaması.
• Kurulan merkezlerdeki Spabike’ların tamamının ödüllü olması ve Fransa’da üretilmesinin verdiği güven
• Kaliteli, hızlı, güvenli ve kolay bir kurulum süreci.
• İşletmenin başa baş noktası %25 doluluk oranıyla yakalanmakta, doluluk oranı arttıkça kar katlanarak yükselmekte ve işletme maliyeti oldukça sabit kalmaktadır.

UPAQUA Bireysel Aqua Cycling Merkezi

Sağlık ve güzellik üzerindeki mucizevi etkilerinden ötürü Bireysel Aqua Cycling, spor yapmayı keyfe dönüştüren benzersiz özellikleriyle sağlığına ve dış görünümüne önem veren her yaştan insanın tercihi olmaya aday. Su içinde pedal çevirmek
olarak niteleyebileceğimiz Aqua Cycling, forma girmek ya da formunu korumak isteyen, kilo problemi yaşayan, selülitlerinden ve doğum sonrası kilolarından kurtulmak isteyen, kas ve eklem sorunları olduğu için rahatça spor yapamayanlar da dahil olmak üzere herkes için güvenilir bir spor konsepti. Pedal çevirme, aerobik hareketleri ve suyun iyileştirici gücünü birleştiren bu yöntemin faydaları bilimsel olarak da kanıtlanmıştır.
UPAQUA Bireysel Aqua Cycling Merkezi’nde, kişiye özel odalarda ya da birleştirilmiş iki kişilik odalarda yeni bir spor deneyimi yaşamak mümkün. Bu konseptte suyun direncini kullanarak, eklemleri zorlamadan ve diğer sporlara göre daha fazla kalori yakarak sıra dışı bir egzersiz yapılabiliyor. Spabike 20 adet yüksek basınçlı hidro jetle ve TÜV Medikal patentli bisiklet pedal sistemiyle donatılmış, gelişmiş bir jakuzidir. Cihaz 300 litre su ile doldurulmaktadır. Kromoterapi faydalarını da kullanıcılara sunan Spabike’ın içerisindeki su, ruh sağlığı için özel ışıklarla renklendirilmektedir. Her seans 30 ve 45 dakika arasında sürer, müşteri egzersiz sırasında odalarda varolan ekranlardan Avrupa’nın en iyi Aqua Fitness hocalarının 3 farklı zorluk seviyesinde hazırladığı eğitim videoları ile çalışabilir ya da TV izleyip,
müzik dinleyebilir.
UPAQUA, kişiye özel programları ile neredeyse tüm vücut kaslarını çalıştırarak yorulmadan, terlemeden form tutma, özel ve şık tasarlanan kabinleri ile tamamen kişisel ve rahatsız edilmeden spor yapma imkanı sunmaktadır. Upaqua ve ABL Spor Hakkında Merkezi İstanbul Ulus’ta bulunan ABL Spor, “Aqua Fitness” alanında ekipman lideri Fransız merkezli Dynamika firmasının sunduğu Spabike, Energybike, Aqua Jumper ve Aqua Jogger ürünlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörüdür. Upaqua Bireysel Aqua Cycling merkezleri ile “Su içinde spor” konseptini Türkiye pazarına kazandırmıştır. Türkiye’de satışını üstlendiği markalar için satış sonrası teknik destek, garanti, kullanıcı eğitimi ve müşteri bilgilendirme hizmetleri de sunan ABL Spor, mevcut ürün gamıyla, Türkiye genelinde turizm işletmelerine, inşaat, müteahhitlik ve mimarlık firmalarına; sağlık, spor ve güzellik merkezlerine yönelik ürünler sunmaktadır.
Yurtdışındaki prestijli işletmelerden ABL Spor ürünleri kullanımına örnek olarak Royal Monceau Palace Hotel, Evian Thermal Spa, Club Med Gym, Clarins My Blend, Bike and Spa ve La Maison Popincourt Paris gösterilebilmektedir. Türkiye’de
ise ABL Spor ürünleri 2014 Mayıs ayından itibaren yeni açılan Maxx Royal Kemer, Belek ve Rixos Tekirova’nın Aqua Fitness temalı spa merkezinde kullanılmaya başlamıştır.
Franchise Başvuruları için: 0216 688 57 72
franchise@upaqua.com
www.upaqua.com
Sporcular için özel üretilmiş çoraplara göz atmak isterseniz http://bit.ly/1NlNQH6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder