16 Kasım 2015 Pazartesi

RestorFX Boya Restorasyon Sistemi Bayilik Veriyor

Restor Otomotiv Dış Tic AŞ

2015’de Türkiye’de boya restorasyonu endüstrisinde devrim yaratan RestorFX Boya Restorasyon Sistemi teknolojisi, Alex ve Nadia Kotyakov öncülüğünde Kanada Vancouver’de bir showroomda başladı. Alex ve Nadia Kotyakov otomotiv sektöründe kısa zamanda en son teknolojiyle kalıcı sonuçlar alınabileceğini fark etti ve bir çok araştırma sonucunda 2006’da RestorFX’ i sektörle tanıştırdı. Altı yıl sonra kuruculardan Tony Dowsett ile birlikte RestorFX markası uluslar arası boyuta ulaştı. Şirketin hızla büyümesi neticesinde 2013 yılında yeni sistemler, son teknolojiler ve organizasyonlar çalışmalara eklendi. Bilgi, vizyon, yeni imaj, güvenilirlilik ve markalaşmayı bütünleştiren ekip RestorFX’i kendi sektöründe Dünya lideri yapmayı başardı. O zamandan beri yaklaşık 200.000’nin üstünde araç RestorFX ile yenilendi. Kanada /Vancouver’da tek bir showroomda başlayan RestorFX , Kanada/British Columbia, USA ve dünya çapında beş kıtada, lisanslı showroomları ve yüzlerce özel bayileriyle geniş bir uluslararası ağa sahip.

Bayilik Şartları ve Yatırım Maliyetleri:

Portföyünü Genişletmek ve RestorFX Bölge Bayisi Olarak Yeni Gelir Fırsatları Yaratmak
RestorFX size bölge bayisi olarak bu eşsiz teknolojiyle karlı bir gelir kazanma fırsatı sunuyor. Bölge bayiliği, lisans anlaşmasıyla geniş iş ve kazanç fırsatları sağlar.
RestorFX, kesintisiz lojistik desteğiyle profesyonel bir hizmet sunar. Sade ve mükemmel tasarlanmış bir sürece sahiptir. RestorFX, değerli dağıtıcı ortaklıklarıyla büyümeye ve daha ileriye gitmeye devam etmektedir.

Neden Bayi Olunmalı

Benzersiz Değeri: RestorFX otomotiv piyasasında bilinen tüm yöntemlerden çok farklı bir teknolojiye öncülük etmektedir.
Artan Kar Potansiyeli: Özel bayilik sözleşmeleri ile bölgede önemli ölçüde pazar payı elde edilerek yüksek kazanç sağlanır.
Teknoloji: RestorFX Otomotiv, kimyasal ürünleriyle sektörde bir liderdir. Sürekli olarak yapılan testler ve ürün geliştirmeleriyle bu konumunu sürdürmektedir
Dünya Genelinde Marka Bilinirliği: Otomotiv sektöründe dünyaya RestorFX boya restorasyonu olarak haklı bir üne sahiptir.
Yeni Pazarlara Erişim: RestorFX tamamen yeni pazarlar ve gelir kaynakları açarak, geniş bir ürün serisi sunar.
Gerçek Ortaklık: Her RestorFX bölge bayisi kanıtlanmış başarıya sahiptir.
Güvenilirlik: RestorFX, %100 müşteri memnuniyetine ve 24/7 teknik ve ticari desteğe sahiptir.
Franchising / Bayilik Destekleri: Bölge Koruması, Pazarlama Desteği, Reklam Destekleri
Franchise Bayi Yetkilisi: Yusuf Bıyıklı
Telefon numarası: 0216 307 00 82 – 0216 307 00 83
Mail : info@restor.com.tr
Web site: www.restor.com.tr
Adres Bilgileri: Velibaba mah. Mimar Sinan Cad. No:6/3 Pendik -İstanbul
Yeni iş fikirleri için ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder